lørdag 25. september 2010

Klubb-aktivitet i oktober pluss youtube!


"Å lage noko ut av ingenting" er mottoet for komande klubbmøte!

Vi må ha med:
Symaskin, knappenåler, tusj, skjæreutstyr (her kan vi låne med kvarandre dersom nokon ikkje har), linjal (helst inch, men det går med cm også). Stoffrestar: Til veska bruker vi striper som er 5 inch lange og ca 1,5 inch breie. Det er praktisk med eit heilt stykke som er 8,5 x 5 inch til botnen. Til foret brukar vi eit heilt stykke på 14x 8¼ inch. Til hankane treng vi to stk remser på 2¼ x 10 inch. Vi treng også eit stykke med vatt eller noko stødig litt tjukt stoff på 14x 8¼ inch.
Mønster får du på møtet.

Ta gjerne med stitchery- eller applikasjonsmønster som du har liggande som skal over på stoff, Janne har prøvd ut den nye lyskassa til klubben. Kassa er ikkje til utlån, men til bruk på klubb-kveldane.

Er du kjend med youtube.com? Her finn ein utruleg mykje kjekt som går på framgangsmåtar i ulike lappeteknikkar. Om du ikkje er så stiv i amerikansk, så er det veldig instruktivt. Går du til denne linken under, og har ei lita humrestund, så gå vidare i filmsnuttane som ligg til høgre. Her er underhaldning og inspirasjon for mange mørke og våte haustkveldar! NB: Om det går dårleg med avspelinga (mange stopp) ein kveld, går det som smurt ein annan kveld, så stå på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar