Takk for sist! Vi var ikkje så mange denne kvelden,- og den kom nok noko brått på for mange, etter storm og nyttårsfeiring og forskjelleg anna.
Underteikna klarte til og med å gløyme fotoapparatet,- så dette blir eit tynt innlegg. Så eg tok no eit bilete av produktet mitt etter kvelden,- ein ikkje overpynta pose. Eg trur eg vil lage fleire slike,- kjekke småpresangar, kan jo pyntast lite eller mykje alt etter kven som skal ha den.
Send meg gjerne fleire bilete av det de held på med no utover i januar,- så held vi liv i bloggen!
Høgdepunktet på kvelden var den nydelege maten. Dei som ikkje var der gjekk glipp av festakaka til Reidun,- den skal vi få oppskrift på, og aldeles fantastiske grove julebrød frå Anna. Alle som har høve bør prøve desse,- dei smeltar på tunga,- og ha gjerne meierismør og ost på, då er det berre å sitje og smatte og småsukke over kor godt vi har det.
Grove julebrød !
3 dl heilkorn, 1 dl linfrø og 1/2 l vatn ligg natta over.
50 g gjær
1/2 l vatn
1/2 sps salt
1 sps sukker
1 og 1/2 ts grov anis
1/2 dl smelta smør
2 og 1/2 dl kveitekli
1 kg kveitemjøl
rosiner etter smak
3 former (laus deig, treng ikkje formast på førehand)
Anna har fått oppskrifta med Kirsten Holvik Hauge
Lukke til!
Hei! Vil bare minne om syhelga på ungdomsskulen.
SvarSlettVi startar fred. 13.jan kl.18.00Lør. begynner vi kl.11.00.Vel møtt til alle som vil kose seg med symaskina. Helsing Janne.