onsdag 7. november 2012

Litt forskjellig...


Er du klar for årets MYSTERIUM? Bonnie Hunter og i alle fall ei dame i vår klubb er klar! 23. november går startskotet for prosjektet Easy Street, men allereie no kan du sjå kva slags stoff du kan samle ihop. Du kan sjølvsagt velje andre fargekombinasjonar enn Bonnie.
Kan du forstå kvifor ho startar denne leiken ein månad før jul kvart einaste år? Men morosamt er det. Mønsteret vil ligge på bloggen hennar fram til sommaren.

Blir nokon med??


Underteikna hadde gleda av å vere på kviltekafe på Kathrines Quiltestue sist torsdag, heilt tilfeldig! Eg var så heldig å finne dette heftet, som eg har leita etter mange stader utan hell. Inne i heftet er mange kjekke juleprosjekt basert på stitchery. Om nokon er interessert, så kan ein ringe eller skrive til Kathrine, tlf.nr. står på bloggen hennar.


På klubbmøtet fortale Kari E. om Dear Jane- programvara som klubben har kjøpt inn. Ho har laga ei enkel forklaring til korleis installere og kome igong. Her kan ein verkeleg leike seg med blokker på skjermen, stoff, fargar, storleikar, og så kan ein printe ut mønster i den storleiken ein ønskjer. Mange av blokkene er tenkt sydde på papir, og då er dette ganske genialt.
CD-en og instruksjonsboka vil bli lånt ut til dei som ønskjer å prøve dette. Spør nokon i styret kven som til einkvar tid har utstyret. Det går kjapt å installere!

Helga rundt 1. mars 2013 kjem Hanne Schneider tilbake til oss, og då får vi lære meir om blokker! Set av helga allereie no.

Helsing Elin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar