tirsdag 17. november 2009

Desember-møtet!

Enten ein vil det eller ei, så går tida no snøggfort mot desember og jul! Vi i styret har gleda av å invitere til eit litt annleis, men veldig avslappa medlemsmøte på ungdomsskulen
første onsdagen i desember, dvs. allereie den 2.

Du må gjerne ha med deg eit handarbeid! Og har du ikkje lyst å halde fingrane i aktivitet ein kveld, så er det lov og, berre kom og ver sosial! Vis og fortel må vi ha med oss, kanskje det blir ekstra mykje kaleidoskop i julestoff denne gongen?

Men prøv å hugse å ta med deg ei innpakka julegåve til verdi maks 50 kr. Det kan vere kva som helst, noko du sjølv kunne tenkje deg å få, gjerne heimelaga for den del.

Eit slikt mønster kan du vinne!

Primula har fleire...

Vi har kjøpt inn nokre ekstra fine gevinstar til denne kvelden, 3 flotte stitchery av Bronwyn Hayes, dei er ein del av månadsteppet Gingham Girls frå Red Brolly (raude paraply). Blokkene er kjempefine ei og ei også. Bronwyn fortel i ein mail at ho bruker desse damene i forskjellige samanhengar, og at ho studerer bilete og bloggar for å få fram ansiktsuttrykk og handlag til quiltedamer, skikkeleg fornøyelege er dei!
Les gjerne meir om Bronwyn her. Visste du forresten at Gingham er namnet på eit veve bomullsstoff, gjerne rutete?

Gingham Girls eller Gloppetausene - det går vel ut på eitt?

1 kommentar:

  1. Så flotte premier!!
    Vi gleder oss til 2 desember alt :)
    Kari

    SvarSlett