fredag 30. september 2011

Diverse

Drosje Ingeborg bollar !
Endeleg kjem oppskrifta !
150 g margarin
1/2 l melk
1 pr gjær
1 1/2 dl sukker
1/4 ts salt
15-16 dl kveitemjøl
1 pk TINE vaniljekrem
muffinsformer
Lag vanleg gjærdeig. Hevast. Del opp i 36 bollar. Knekk dei flate og putt nedpå ein god klatt
vaniljekrem. Snurp dei hop og legg dei med skøyten ned i formene. Hevast. Stikjast på 225 grader i 8-10 min.
Svanhild sine valnøttrundstykke!
100 g Vita margarin
6 dl vatn
50 gr gjær
1 ts salt
100 gr valnøtter
300 gr sammalt spelt
100 gr havrekli
600 gr kveitemjøl
225 grader i 15-20 min
Tusen takk for at de deler oppskriftene med oss!

2 kommentarer:

  1. Trur eg må prøve desse oppskriftene. Men reknar med det skal være 1/2 liter melk i bolledeigen??
    Ligg det bilder av dei i eit anna innlegg?

    SvarSlett
  2. Ja, takk for tilbakemelding,- sjølvsagt skal det vere 1/2 l melk ! Huffa meg!

    SvarSlett